lainapaku.fi on edullinen pakuvuokraamo Seinäjoella

Vuokraa pakettiauto hintaan 50€ / vrk. (sis. 300km! Ylimenevät 0.50€/km). Polttoaineet eivät sisälly hintaan. 

Vuokrausehdot

Tässä vuokrasopimuksessa vuokralle antajalla tarkoitetaan Vanlendo Invest:n (y-tunnus 2560972-8) edustajaa ja vuokraajalla auton käyttöön ottavaa asiakasta.

Mikäli vuokraaja luovuttaa auton toisen henkilön kuljetettavaksi, vastaa vuokraaja näiden ehtojen täyttymisestä kuljettajan puolesta

1) Vuokraaja vakuuttaa, että hänellä on voimassaoleva b-luokan ajo-oikeus.

2) Auto luovutetaan asiakkaalle täyteen tankattuna ja asiakas tankkaa auton täyteen palauttaessaan auton vuokraja-ajan päätyttyä. Vuokraaja vastaa siitä, että autoon tankataan oikeanlaatuista polttoainetta ( diesel). Polttoaineet eivät sisälly vuokrahintaan.

3) Vuokraaja vastaa vuokra-aikana auton käytöstä aiheutuneista mahdollisista pysäköintivirhemaksuista,pysäköintimaksuista ja sakoista.

4) Vuokralle antaja ei ole vastuussa  ajoneuvossa olevasta asiakkaan omaisuudesta missään tilanteessa.

5) Ajoneuvon käytön keskeytyessä teknisen vian, rengasrikon tai vastaavan johdosta, ei vuokralle antaja vastaa matkan keskeytymisestä aiheutuvasta haitasta, kustannuksista, matkan jatkamisen järjestelyistä ja matkan keskeytymisestä vuokraajalle aiheutuneesta haitasta. Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan ajoneuvon sijaintipaikka viipymättä osoitteeseen: lainapaku@outlook.com. Vuokraaja ei vastaa autoon tulleista teknisistä vioista tms. ellei vika ole aiheutunut ajoneuvon tahallisesta tai huolimattomasta väärinkäytöstä.

6) Vuokralle antaja ei ole vastuussa, mikäli ajoneuvoa ei voida luovuttaa asiakkaalle vuokrauksen alkaessa edellisen asiakkaan viivästyksen, auton teknisen vian tai muun vastaavan syyn vuoksi.

7) Mikäli vuokraaja kolaroi ajoneuvon, on vuokraajan omavastuu enintään 1000 euroa. Omavastuu voidaan periä vuokraajalta riippumatta siitä korjataanko ajoneuvoa tai ei.

8) Vuokraaja sitoutuu palauttamaan ajoneuvon viimeistään vuokra-ajan päätyttyä. Myöhässä palautetusta ajoneuvosta voidaan periä ylimääräinen 100 euron viivästysmaksu. Mikäli autoa ei noudeta vuokra-ajan alkamishetkellä, siirtyy varaus seuraavalle vuokraajalle.

9) Ajoneuvon vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan auton luovutuksen yhteydessä. Maksuvälineenä käy pankki- tai luottokortti sekä bitcoin.

10) Vuokrahinta on 50 euroa per vuorokausi . Hinta sisältää 300km. Ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 0,50€ per kilometri auton palautuksen yhteydessä. Lyhin laskutettava  vuokra-aika on yksi vuorokausi. Mikäli asiakas maksaa vuokran Bitcoineilla, määräytyy maksettava summa sen mukaan, mikä on bitcoinin sen hetkinen arvo  Unitconverters.net sivustolla.

Lainapaku.fi ei ole alv verovelvollinen joten ilmoitettu hinta on kokonaishinta.